Ultrasonik Ahududu Pi Piano

Uygun fiyatlı şeyler, yenilikçi meyve sularımızı akıyor. durumdaki durum? [Andy Grove] sekiz sensör HC-SR04 koparma tahtası geliştirdi, çünkü endişe gelen ultrasonik mesafe sensörleri o kadar ekonomiktir ki, bir hacker’ın onların düzinen tarafından sipariş edilmesini engelleyebileceği için ekonomiktir. Aslen robotik için geliştirdi, ancak o zaman bir jest kontrol edilebilir bir müzik aletine dönüştürmek için sadece birkaç kod satırı. Özelliklere genel bir bakış için aşağıya gömülü videoyu inceleyin.

Octasonic Breakout Tahtası sadece bir AVR’dir. “Piyano” demosunda, bu bir Ahududu PI’si, bu yüzden arasında her zamanki 5 V ila 3,3 V seviyesi değişme ihtiyacı vardı.

Gerisi, PI’deki jestlerin notları, modifikasyon müzik aletlerini yapmalarının yanı sıra PI’yı kapatmalarına izin veren koddur. PI kodu pasta, GitHub’a kadar yazılmıştır. Bir talimatlanabilir, bağlantı kurularında daha fazla ayrıntıya sahiptir.

Sonuçta, robot parçalarından bir “piyano” inşa etmek kesinlikle bir çivi gibi görünen her konunun yanı sıra bir çekiç olması, ancak sonuçta ortaya çıkan tırnak heykellerinden birkaçını keşfederiz. Bu, daha önce de sekiz sensör ultrasonik bir konfigürasyon gördük. 2017 ultrasonik sensör projelerinin yılı olacak mı?

Leave a Reply

Your email address will not be published.