İPhone 14 Plus, 7 Ekim Cuma

Uncategorized

Apple’ın yepyeni iPhone 14 Plus, yarın, 7 Ekim Cuma günü satışa çıkıyor. satışa çıkıyor.

Apple zaten dünya çapında yeni iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’e sahip olsa da, 6.7 inç iPhone 14 Plus birkaç hafta beklemek zorunda kaldı.

Apple, cihazları neden ayrı ayrı serbest bırakmayı seçtiğini söylemedi, ancak ön siparişler bir süredir mevcuttu ve erken siparişlerini alanların yarın yeni iPhone’larını almaları gerekiyor.

İPhone 14 Plus, 6.7 inç ekrana sahip ilk Prose olmayan iPhone’dur, bu da bu daha büyük cihaz isteyen ancak yeni bir iPhone 14 Pro Max için yaymak istemeyenler için iyi bir seçenek haline getirir. Cihazın kendisi iPhone 14 ile aynıdır, yani A15 biyonik, Apple’ın “bir iPhone’da şimdiye kadarki en iyi pil ömrü” olduğunu söylesiyle eşleştirilir.

İPhone 14 Pro Max gibi 6,7 inç olsa da, iPhone 14 Plus’ın uyarlanabilir 120Hz yenileme hızına veya her zaman açık bir ekrana sahip olmadığını hatırlamakta değer. Bir satın alma işlemi yapmadan önce iki cihazı ağırlıklandırıyorsanız bunu unutmayın.

Diğer farklılıklar arasında dinamik ada ve iPhone 14 Pro Max’teki yeni kameralar da var.

Yeni iPhone 14 Plus yarın 899 dolardan başlıyor.

Ayrıca kontrol etmek isteyebilirsiniz:

İndir: IOS 16.1 Beta 4 Halka açık lansman olarak yayınlandı

Kötü iOS 16 Pil Ömrü Drenajı Nasıl Düzeltilir [Kılavuz]

İPhone ve iPad Durum Güncellemesinde Jailbreak iOS 16.0.2

iOS 16 Uyumlu ve Desteklenen iPhone, iPad, iPod Touch Cihazları

iOS 16 Gizli Özellikler: Apple’ın bize anlatmadığı 100+ değişiklik

İndir: iOS 16.0.2 OTA Profil Dosyası, IPSW bağlantıları yayınlandı

İOS 16 Final IPSW bağlantılarını indirin ve iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, artı [Eğitim] ‘e yükleyin

Bizi Twitter’da veya Instagram’da takip edebilirsiniz ve Microsoft, Google, Apple ve Web’den en sonunlarda kendinizi güncel tutmak için Facebook sayfamızı bile sevebilirsiniz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.